23948sdkhjf

Schneider Electric gör industrin smartare – minskade driftstopp med 44 procent

Schneider Electric presenterar EcoStruxure Plant Performance Advisors Suite för smarta industriverksamheter. Syftet är att hjälpa industriföretag med sin dataautomation och på så sätt också förbättra lönsamheten.

EcoStruxure Plant Performance Advisors Suite består av smarta tillverkningsappar och digitala tjänster som skapar lättförståeliga analyser i realtid och möjliggör ett mer effektivt beslutsfattande.

Lösningen är modulär och skalbar vilket ger en kostnadseffektiv implementering och möjliggör för industrier att snabbt förvandla den stora mängden data de producerar till viktiga och förståeliga insikter i sitt arbete och uppnå optimal effektivitet, lönsamhet och hållbarhet.

– Visionen om den digitala omvandlingen av industriella verksamheter är verkligen här nu. Industri 4.0 har omfamnat digitaliseringen fullt ut, men måste nu skalas upp ytterligare. EcoStruxure Plant Performance Advisors gör det enkelt för industrier i alla storlekar att modernisera i en hållbar takt och driva på den digitala transformationen steg för steg på ett enkelt sätt, säger Sophie Borgne, Senior Vice President på Schneider Electric Digital Plant, enligt ett pressmeddelande.

Genom att sudda ut gränsen mellan informationsteknologi (IT) och operationell teknologi (OT) producerar det industriella Internet of Things (IIoT) enorma mängder molnbaserad data. EcoStruxure Plant Performance Advisors samlar in, mäter och analyserar den givna informationen, och rekommenderar kostnadseffektiva åtgärder för fabriken eller anläggningen.

Schneider Electric uppger att de leder vägen tack vare digitaliseringen av sina egna fabriker. Genom att använda den senaste tekniken, inklusive EcoStruxure Plant Performance Advisors, rapporterar exempelvis en smart fabrik i Bantam, Indonesien, en minskning av driftstopp på hela 44 procent på ett år.

Schneider Electrics smarta fabrik i Vaudrell, Frankrike har också implementerat ExoStruxure Plant Performance Advisors, vilket bland annat inneburit:

10% minskad energiförbrukning.

25% förbättrad operationell effektivitet i fabriken.

20% minskade underhållskostnader.

20% minskad diagnos- och reparationstid.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078