23948sdkhjf

En ny semi-robust laptop

Panasonics nya TOUGHBOOK 55 sätter, enligt företaget, en helt ny standard för semi-robusta bärbara datorer, med ökad produktivitet, flexibilitet och hållbarhet. Trots lätta vikt är den stryktålig och står pall för en hektiskt arbetsdag, lovar Panasonic.

Samtidigt kan användaren, för första gången, anpassa enheten efter vilka uppgifter som väntar för dagen, genom att via TOUGHBOOK Universal Bay-funktionen till exempel tillföra nya grafikalternativ, en smartcard-läsare, extra minne eller enDVD/Blu-Ray-enhet.  

Användarna kan skräddarsy sin enhet i farten, så att den hela tiden passar deras arbetsbehov. Dessutom reduceras koldioxidavtrycket, eftersom det är möjligt att reparera och ersätta enskilda delar, snarare än att behöva kasta eller skicka hela enheten för reparation om en del går sönder.

Laptopen har utrustats med ett förbättrat Ingress Protection Rating- skydd (IP53) mot damm och vatten och klarar av fall från upp till 91 cm (enligt militärstandarden MIL-STD810H). Även dess driftkapacitet vid extrema väderförhållanden har förbättrats och enheten fungerar smidigt i temperaturer från -20 °C till + 60 °C.

Dessutom är TOUGHBOOK 55 lätt att docka i bilen, samt har en effektiv röstigenkänningsfunktion och förbättrad högtalarförmåga som är anpassad för användning i bullriga miljöer. Enhetens pekskärm kan användas både med och utan handskar.

Artikeln är en del av vårt tema om Produktnyheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079