23948sdkhjf

Kompakt fotocell

Med typ 4 SLS 518 single beam-säkerhetsfotocell i IP67 plasthus så presenterar Leuze Electronic en modell som tack vare sin kompakta inkapsling i en M18 cylindrisk konstruktion är särskilt lämpad för montering i trånga utrymmen utrymmen i verktygsmaskiner, transportband och lyftteknik såväl som inom förpackningsindustrin.

Den kan enkelt och flexibelt integreras i ett stort antal tillämpningar via en M12-kontakt.I kombination med MSI-TRM-övervakningsenhet bildar SLS 518 typ 4 skyddsutrustning för tillämpningar som kräver SIL 3 (Safety Integrity Level) eller PLe (Performance Level).

Design med infrarött ljus LED eller rödljuslaser finns tillgängliga för olika applikationer. Speciellt för kortare arbetsområden är den infraröda modellen en kostnadseffektiv lösning av typ 4 på grundnivå.

Med mer än 50 års erfarenhet inom området sensorteknik har Leuze electronic blivit ett specialistföretag inom branschen. De huvudsakliga kunderna finns inom områdena: Förpacknings- och livsmedelsindustri, lagerautomatisering, fordonsindustri, maskintillverkning samt lab-automation.

Produktprogrammet omfattas av sensorer för att känna av objekts närvaro eller att mäta avstånd till objektet, alternativt identifiera objekt via RFID-teknik eller streckkoder.

Artikeln är en del av vårt tema om Produktnyheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078