23948sdkhjf

Förenklar kundernas datahantering

SAP gör det ännu enklare för företag att använda sin plattform SAP HANA för hantering och analys av data.

Nu kan man i realtid få full överblick över hela sin verksamhet. Den grundläggande minnesbaserade databasen har fått ännu mer kapacitet och dessutom har lagringsmöjligheterna utökats och dataskyddet förbättrats ytterligare.

Bland nyheterna finns också stöd för Intels teknik för persistent memory, smarta rekommendationer för effektiv databashantering, nya möjligheter för maskininlärning, certifiering av hyperkonvergerad infrastruktur och kostnadseffektiv datalagring.

”Över 28 000 kunder använder i dag SAP HANA för att i realtid få en totalbild av hur det går för verksamheten. Företagen har äntligen en samlad plattform där affärsdata från alla kanaler kan analyseras för att utveckla bolaget, förutse affärsresultat och upptäcka nya affärsmöjligheter”, säger Gerrit Kazmaier, senior vice president, SAP HANA and Analytics, på SAP.

Plattformen är nu ännu mer skalbar genom att kunderna kan välja att hantera sin data och köra sina applikationer i flera samtidiga moln, hybridlösningar och i egna miljöer. Den senaste versionen har också högre minneskapacitet vilket förbättrar applikationernas prestanda, samtidigt som den totala ägandekostnaden minskar.

”När vi flyttade vårt data warehouse och SAP-affärssystem från Oracle till SAP HANA fick vi stora kostnadsbesparingar och 72 procent mindre databasvolym. Fortsatt innovation med SAP HANA garanterar att vi alltid har den mest intelligenta digitala plattformen för att fatta snabba och väl underbyggda beslut för våra kunder”, säger Daniel Rothmund, IT-chef för SAP-utveckling på Geberit, ett bolag inom sanitetsprodukter i Europa.

SAP:s plattform fortsätter att ansluta data från olika källor. Dessutom var plattformen den första för anonymisering av personuppgifter i realtid utan dubbelarbete vilket innebär att plattformen erbjuder genomgående hantering av dataintegriteten.

Läs mer om: SAP
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.39