23948sdkhjf

Trygg elförsörjning i alla lägen

Med Schneider Electrics nya Easy UPS (Uninterruptible Power Supply) för 1-fasutrustning garanteras en trygg och säker elförsörjning i de mest kritiska miljöerna. Enligt Schneider en perfekt lösning för små och medelstora företag, där strömförsörjningen alltid måste vara tillförlitlig och avbrottsfri i syfte att minimera den potentiella skadan på verksamheten i händelse av strömavbrott.

Energikrävande verksamheter kräver en strömförsörjning som är pålitlig och helt avbrottsfri, oberoende av yttre omständigheter. Det är för sådana miljöer som Easy UPS lanseras.

- Vi är glada över att kunna erbjuda en konkurrenskraftig UPS-lösning för små och medelstora verksamheter. De senaste åren har vi upplevt att efterfrågan på marknaden för den här typen av produkter har ökat. Huvudsakligen handlar det om att verksamheterna blir allt mer beroende av nätverkets tillgänglighet, vilket ökar behovet för en trygg och säker elförsörjning, säger Gustav Gustavsson Klippel, ansvarig för affärsområdet Secure Power på Schneider Electric i Sverige.

Easy UPS 1-fas UPS:er genererar ren ström och skyddar känslig utrustning mot oförutsägbara störningar i strömförsörjningen såsom strömspikar och strömavbrott. Den kommer i två serier; Easy UPS BVS (line-interactive) för det smarta hemmet och kontoret, samt Easy UPS 1Ph SRVS (online/dubbelkonverterande) för den känsliga 1-fasutrustningen ute i verksamheten.

UPS:en är även utrustad med ett energisparläge som gör det möjligt att ställa in och ändra spänningsintervallen, vilket ger en kostnadseffektiv energianvändning. Dubbelkonvertering ger en snabb och säker spännings- samt frekvensreglering och UPS:en har dessutom ett brett toleransintervall för inmatande spänning.

En tydlig display ger detaljerad information och hjälper till på ett bra sätt i konfigurationen. UPS:en är snabb i återuppladdningen och kommer upp i 90 procent av sin kapacitet på bara fyra timmar.

Artikeln är en del av vårt tema om Produktnyheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141