23948sdkhjf

Hellbergs hörselskydd lanseras

Hellberg lanseras på den europeiska marknaden och redan från start erbjuder de ett komplett sortiment av hörselskydd och smarta kommunikationslösningar, anpassade för de professionella yrkeskategorier som ställer höga krav på produkterna de använder.

Sortimentet innehåller allt från standardvarianten av passiva hörselskydd till avancerade kommunikationsheadset. Designade för att vara bekväma hela dagen för att motivera användande. Hörselskydden är framtagna med hjälp av den senaste tekniken och ger en tydlig och säker ljudbild även i hårt utsatta och bullriga miljöer.

Hellberg är en specialiserad leverantör av hörselskydd, ansiktsskydd och kommunikationslösningar för personligt skydd. Bolaget grundades 1962 i Sverige och har nu vuxit fram på 50 marknader med egen produktutveckling, produktion, montering och lagerverksamhet vid huvudkontoret i Stenkullen.

”Det här är en perfekt kombination för oss. Att ha Hellbergs ledande produkter i vår portfölj innebär att vi kan erbjuda ett mervärde för våra befintliga kunder och samtidigt nå nya segment och kunder,” säger Ole Kristian Jødahl, vd på Hultafors Group AB.

 

Artikeln är en del av vårt tema om Produktnyheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.14