23948sdkhjf

De ska transformeras digitalt

HR-serviceföretaget Randstad står inför en omfattande digital transformation som omfattar molntjänster och förnyar samarbetet med TeleComputing.

Ett första samarbete mellan Randstad, dåvarande Proffice, och TeleComputing inleddes redan år 2000 och har därefter förnyats två gånger. Det nya avtalet, som omfattar helhetsansvar för Randstads it-drift, gäller i drygt två år.

Vi står inför en omfattande digital transformation och TeleComputing har den erfarenhet och kunskap om molntjänster som vi behöver. Genom vårt långa samarbete vet vi att de är en partner att räkna med och som inte bara gör det som krävs, utan mer därtill, säger Johan Schönqvist, IT-chef på Randstad.

HR-servicebranschen är ett exempel på en verksamhet med mycket höga krav på flexibel it-miljö. Många arbetssökande använder exempelvis tjänsterna utanför ordinarie kontorstid, till och med under natten, vilket kräver hög tillgänglighet.

  Att vidareutveckla samarbeten och affärsmöjligheter hand-i-hand med våra kunder är precis den modell som vi vill arbeta efter. Vi ser fram emot det fortsatta ansvaret för Randstads it-infrastruktur och arbetet med den gemensamma utvecklingen mot molnet, säger Johan Magnusson, vd på TeleComputing Sverige.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078