23948sdkhjf

Gasfjädertillverkare använder Augmented Reality

XMReality har tecknat avtal med Strömsholmen, en global ledande tillverkare av gasfjädrar och gashydrauliska system för pressverktyg och tunga terrängfordon.

XMReality AB är ett svenskt företag verksamt inom AR-aktiverad kunskapsdelning. Strömsholmen har beslutat att börja använda XMReality Remote Guidance globalt. Lösningen kommer att användas för att förbättra den interna effektiviteten, genom att möjliggöra fjärranslutet samarbete, och för att säkerställa snabbare och högre servicekvalitet för distributörer och kunder.

- På en marknad med ständigt ökande konkurrens måste vi vara innovativa och identifiera andra sätt att behålla vår marknadsledande position. Genom detta samarbete med XMReality kan vi stärka vårt motto "Det säkrare valet" genom att erbjuda den bästa och mest effektiva kundsupporten, säger Johan Klang, produkt- och innovationschef på Strömsholmen.

- Vår AR-lösning för globalt fjärranslutning är idealisk för företag som Strömsholmen, med kontor och partners i 46 länder runt om i världen. Det är väldigt uppmuntrande att se hur allt fler branscher börjar se hur vår lösning kan möjliggöra snabbare och mer exakt kundservice, säger Johan Castevall, vd på XMReality.

Ordern innehåller XMReality Remote Guidance-programvara, XMReality Web Client och XMReality PointPad. Avtalets mjukvaruvärde är cirka. En halv miljon kronor i årliga återkommande intäkter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.412