23948sdkhjf

Ny vd hos XMReality: ”Stolt och glad”

XMReality har utsett Andreas Jonsson till ny vd för bolaget.

Tidigare hade Andreas Jonsson ansvaret för XMRealitys försäljning och affärsutveckling. Men den 15 maj kliver han in i rollen som ny vd.

– Jag är mycket glad över att kunna presentera Andreas Jonsson som ny vd. Vi i styrelsen har fått chansen att arbeta nära med Andreas sedan han började på bolaget och valet av Andreas som efterträdare var självklart. Han har en djup inblick i verksamheten och med sin bakgrund är han perfekt att leda bolaget i den säljfokuserade fas som vi nu befinner oss i. Det här kommer att bli jättebra, säger Björn Persson, styrelseordförande i XMReality.

Andreas har en bakgrund inom ledarskap och internationell marknadsföring samt försäljning. Han har även civilingenjörsexamen i Teknisk fysik och Elektroteknik från Linköpings universitetet. Nu ser han framemot sitt nya uppdrag som vd.

– Jag är både stolt och glad över förtroendet att få ta över som vd på XMReality. Det är en fantastisk verksamhet med en konkurrenskraftig produkt och ett starkt team både i Sverige och USA. Vi kommer nu ha ett stort fokus på att öka försäljningen och leverera på de mål som vi tidigare har kommunicerat till marknaden, säger Andreas Jonsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078