23948sdkhjf

Stavdal expanderar

Stavdal fortsätter att expandera. I oktober påbörjas bygget av en ny anläggning i Göteborg som ska avlasta det befintliga hyrcentret på Hisingen.

- Det känns oerhört roligt att Göteborg har så bra förutsättningar för att fortsätta utvecklas. Med den nya anläggningen står vi fullt rustade för att ge en bra service till hela Göteborgsområdet, säger Mathias Freij, Distriktschef i Göteborg. 

Det fortsätter att vara stor efterfrågan på byggmaskiner, ställningar, hissar, liftar, bodar och övrigt hyresmaterial i Göteborg och nu börjar det bli trångt på Stavdals hyrcenter.

 - Nu behöver vi större lokaler. Vi tror starkt på att efterfrågan på framför allt ställning och fallskydd kommer att fortsätta öka. Med den nya anläggningen skapar vi möjlighet att växa ytterligare på Göteborgsmarknaden.

Anläggningen kommer att innehålla en stor verkstad, kallager, varmlager och tvätthall samt kontor och personalutrymmen.

- I vår nya anläggning kommer vi framför allt att ha ställningar, fallskydd och hiss. Lokalen är helt skräddarsydd för att passa den typen av mer skrymmande utrustning, säger Magnus Hellberg, ansvarig för lokalförsörjningen på Stavdal.

El, bod, byggmaskiner och lift blir kvar på hyrcentret på Exportgatan på Hisingen. Den nya anläggningen kommer att ligga bara 5 minuter från Exportgatan, vilket gör det smidigt för kunder som behöver hämta olika typer av byggutrustning.

Den nya anläggningen börjar byggas i oktober. Inflyttning blir våren 2019.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063