23948sdkhjf

Nya industrilampor hjälper kameror

Great Securitys egenutvecklade system med avancerade höghastighetskameror och egna mjukvarumoduler för processövervakning ökar kontrollen över produktionsprocessen.

Genom att koppla upp kamerorna genom en vpn-lösning går det att serva och övervaka systemet från vilket land som helst, vilket passar perfekt för större företag med tillverkning i flera olika länder.

Efter leverans utbildar Great Security kundens personal i hur kamerasystemet fungerar och erbjuder sedan service via fjärrsupport, där de kan analysera kamerorna i realtid.

Många av felen i produktionen går inte att upptäcka med blotta ögat. Kamerorna hjälper till att analysera var i processen felet ligger och framför allt varför. Det ger en tidseffektiv felsökning som minimerar driftstoppen i produktionen. När stopptiderna kortas kan kunden istället arbeta mer proaktivt och förebygga framtida driftstopp.

De största skillnaderna mot tidigare kameror är prestandan, bildhastigheten och bildkvaliteten, uppger Great Security. Genom vpn-lösningen har man möjlighet att hela tiden uppdatera, serva och utveckla systemet vidare.

Nu testar Great Security nya och mer högpresterande lampor för industriellt bruk. De blir på sikt ett bra komplement till höghastighetskamerorna, som kräver robust, dammskyddad och bra belysning för att ge ett fullgott resultat. Med en bra kombination av belysning och kameror blir bildupptagningen ännu mer detaljrik.

Artikeln är en del av vårt tema om Produktnyheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095