23948sdkhjf

Nytt samarbete för smartare arbete

XMReality har tecknat ett partnerskapsavtal med Semcon som gör det möjligt för kunderna att arbeta ännu smartare med hjälp av AR.

Semcon är en stor aktör inom digitalisering av produktinformation och generering av digitalt innehåll. Företaget har märkt ökad efterfrågan på digitalt innehåll och live interaktion från sina kunder och har därför investerat kraftigt i AR- och VR-utveckling för att kunna visualisera information.

Partnerskapet ger Semcon rätt att marknadsföra och främja XMReality Remote Guidance och för XMReality att distribuera och visualisera innehåll från Semcon i XMReality Remote Guidance. På så sätt utökas XMRealitys erbjudande till en lösning där teknisk digital information och instruktioner, såsom serviceinstruktioner, kan visualiseras med verktyget, vilket ger användarna möjlighet att arbeta smartare.

-Vi är väldigt glada att starta detta samarbete med Semcon. Deras förmåga att visualisera information matchar vårt AR-aktiverade fjärrstyrningsverktyg perfekt. Avtalet överensstämmer därför med vår strategi att samarbeta med företag som ger värde till vårt erbjudande, säger Johan Castevall, vd XMReality.

David Sondén, General Manager Product Information på Semcon i Sverige, är också väldigt nöjd med avtalet:

-Tillsammans med vår kompetens inom produktinformation skapar vårt samarbete nya möjligheter för våra kunder och deras slutanvändare. AR gör det ännu enklare att stödja till exempel servicetekniker genom att dela och visualisera rätt information vid rätt tidpunkt.

Avtalet innebär inte några intäkter eller kostnader för parterna vid tidpunkten för undertecknandet. Intäkter kommer att genereras från gemensamma kundprojekt när nya kunder prenumererar på XMReality Remote Guidance.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109