23948sdkhjf

Får uppdrag av Stockholms läns landsting

Bravida får i uppdrag att ansvara för drift, underhåll och skötsel för Stockholms läns landstings biogasanläggningar vid fyra bussdepåer.

Över 300 av SL:s bussar rullar idag på biogas i Stockholm. Bravida har fått i uppdrag att utföra tillsyn, skötsel, underhåll, administrativ fastighetsskötsel och felavhjälpande underhåll av Stockholms biogasanläggningar vid fyra bussdepåer.

– Landstinget driver ett aktivt klimat- och miljöarbete och har som mål att använda en hållbar och fossilfri drivmedelslösning för busstrafiken. Därför behöver vi en pålitlig leverantör som har kompetens och resurser för att säkerställa den dagliga leveransen av fordonsgas till Stockholms kollektivtrafik, säger Mikael Degerman, Förvaltare på Stockholms läns landstings trafikavdelning.

Avtalet träder i kraft den första oktober 2018 och löper som längst till 2026.

– Vi är glada för förtroendet från landstinget. Det här är en funktionsleverans av avancerad teknik som kräver ett nära samarbete med kunden. Det ser vi fram emot. Genom Bravidas tekniska kompetens och storlek kommer vi kunna bidra till att landstinget når sina uppsatta miljömål, säger Ronny Axelsson, försäljningschef, Bravida division Riks.

Serviceuppdraget har ett uppskattat värde om cirka 65 miljoner kronor.

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094