23948sdkhjf

Värmekamera med kraftfull programvara

Hugo Tillquist AB presenterar, tillsammans med Fluke Process Instruments, ThermoView® TV40, en ny industriell värmekamera med högsta prestanda med en konstruktion som klarar de mest krävande miljöer.

Tillsammans med en intuitiv, kraftfull och analytisk programvara, tillhandahåller den nya värmekameran en fullt integrerad lösning för temperaturkontroll, övervakning och lagring av data för spårbarhet av processer och produktkvalitet.

Systemet är utvecklat för att klara dagens hårda krav inom industriell automation och kan användas i applikationer där flera värmekameror behövs och kan då visas och fungera tillsammans via programvaran ThermoView®.

TV40 levereras som standard med en inbyggd lins, vilket innebär att det inte finns några externa rörliga delar. Den fungerar i en omgivningstemperatur upp till 50°C och har en IP67 kapsling samt robusta täta kontakter. Kameran har ett web interface, och all konfigurering kan ske via en PC som har en webbläsare.

Visning av både vanlig och termisk bild gör det enkelt att rikta in och kontinuerligt övervaka olika processer genom fjärrmanövrerad fokusering och ett system som baseras på IR-Fusion® technology.

Kamerans GigE interface möjliggör överföring av data i hög hastighet vid 60 bilder per sekund, samt även “Power over Ethernet” (PoE) som option.

Alla ThermoView värmekameror har 2 års garanti.

Artikeln är en del av vårt tema om Produktnyheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.375