23948sdkhjf

Ny vibrationssensor från Fluke

Vibrationssensorn Fluke 3561 FC är konstruerad så att underhållsteam kan lägga till fjärrkontroll och kontinuerlig vibrationsövervakning för praktiskt taget vilken roterande utrustning som helst.

Med ett frekvensområde på 10-1000 hertz detekterar och meddelar sensorn användarna om förändringar som orsakas av kritiska fel som obalans, felriktning, slitage, med mera. Då går ett automatiskt larm.

Triaxensensorerna levererar kontinuerliga mätningar medan tillgången används, vilket gör det möjligt för underhållstekniker att vara på ett säkert avstånd från farlig roterande utrustning.

Vibrationsdatan överförs trådlöst via Fluke 3502 FC Gateway till programmet Fluke Connect Condition Monitoring, FCCM, så att underhållsteam kan övervaka  maskinhälsan när som helst och praktiskt taget var som helst, antingen från skrivbordet eller via en smart enhet.

FCCM-programvaran aggregerar i realtid historiska data från alla Fluke Connect-aktiverade verktyg och sensorer för en övergripande bild av utrustningens hälsa. Det ger underhållspersonal möjlighet att fatta välinformerade underhållsbeslut.

Artikeln är en del av vårt tema om Produktnyheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078