23948sdkhjf

Företagsförvärv tillför ingenjörskompetens

Det schweiziska företaget NSB Gas Processing ingår nu i den internationella Buschkoncernen.

Verksamheten, som nu heter Busch NSB AG, tillför Buschgruppen ett mycket uppskattat ingenjörsteam och ett sortiment av vakuumpumpar, kompressorer av vätskeringtyp, samt system.

NSB har anor från 1844 och kommer att fortsätta att erbjuda hög standard på vätskeringvakuumpumpar, kompressorer och vakuum-/kompressorsystem för industrin. Genom förvärvet av NSB, kan Bush nu erbjuda ytterligare lösningar för vakuum- och övertrycksprodukter för tillämpningar inom olje- och gasindustrin, samt för kemikalie- och läkemedelssektorn.

En av styrkorna i Busch NSB:s produktportfölj är återvinningssystem för gasfackling inom raffinaderier och petrokemiska industrier. Återvinningssystem för gasfackling erbjuder fördelar som innebär mer effektiv användning av knappa resurser och en minskad miljöpåverkan.

De NSB-produkter kunderna har förlitat sig på under åren, erbjuds nu under det nya varumärket Busch NSB. NSB:s kunder får nu tillgång till ett omfattande globalt servicenätverk, där reservdelar och service erbjuds dygnet runt, och utbudet av vätskeringteknik växer också i och med affären.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078