23948sdkhjf

De förvärvar Jernbro Industrial Services AB

Den 1 augusti fick Jernbro Industrial Services AB en ny ägare då Aksiom Partners Fund I förvärvade bolaget.

Aksiom bildades 2017 och investerar i medelstora europeiska företag som erbjuder och levererar kvalificerade tekniska tjänster för kunder inom industri - och energisektorn och som har en hög tillväxtpotential.

I samband med förvärvet har Mikael Jansson utsetts till ny vd. Han har en gedigen erfarenhet från utveckling av tekniktjänsteföretag verksamma inom industri-, fastighets- och energisegmenten och har tidigare innehaft vd-uppdrag för bland annat Fortum, Dalkia Industripartner, Autotank och VKG. Mikael Jansson har under de senaste sex åren varit vd och koncernchef för Veolias nordiska verksamhet.

-Jernbro har nyligen genomfört en omstrukturering och är nu redo för tillväxt med huv­ud­­sakligt fokus på industri-och energisegmenten i Sverige och övriga nordiska länder. Nu skapas en stark bas att bygga vidare på. Aksiom, som ny tillväxtorienterad ägare med ambitiösa mål, och ett Jernbro i god form - utgörande själva plattformen för bygget vad gäller geografisk täckning, underhållstek­nisk kompe­tens, kundportfölj och ett brett utbud av tjänster inom projekt och underhåll, säger han.

Jernbro är en av Sveriges ledande aktörer inom industriservice. Bland Jernbros många kunder finns både de små och medelstora lokala företagen, och de stora internationella koncernerna. Bolaget har ca 700 medarbetare och finns på 25 orter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125