23948sdkhjf

Lanserar mastbelysning med LED

Energisystem innehar exklusiv försäljningsrätt för Midstreams LED-sortiment på svenska marknaden. Sortimentet utgår från Titan och Modus – armaturer som är utvecklade och tillverkade i Europa för världsmarknaden.

Målet med Titan har varit att ta fram den perfekta mastbelysningen för flygplatser, där ljus- och kvalitetskraven är höga. Arbetet har resulterat i en armaturserie med stomme i rostfritt stål och avancerad linsteknik. Titan lämpar sig även för industrier, hamnar, köp- och logistikcenter.

Modus har mycket av tekniken gemensam med Titan, men har funktionen av en riktad strålkastare. Detta gör Modus lämplig för exempelvis kranbelysning, objektbelysning och arenabelysning.

Linstekniken i armaturserien fördelar ljuset jämt över ytan och bländande spilljus minimeras. Resultatet är bättre, jämnare belysning från färre armaturer med lägre installerad effekt, uppger företaget. Beroende på montagehöjd och storlek på ytan som ska belysas finns olika linsalternativ.

Armaturerna följer svensk standard för montage i högmast. Titan-armaturernas graderade montagebygel kan enkelt anpassas för alla tänkbara montage.

I standardutförandet levereras Titan och Modus med 1-10V styrning via separat kontaktdon. Önskas DALI-styrning eller trådlös styrning anpassas och levereras armaturen efter kundens behov. Armaturerna är utrustade med överhettningsskydd, samt skydd mot variationer i nätet. Armaturerna återställs automatiskt när förhållanden normaliserats. Midstreams produkter har dubbelt skydd mot strömspikar, vilket kan rädda armaturerna vid exempelvis blixtnedslag.

Artikeln är en del av vårt tema om Produktnyheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094