23948sdkhjf

XMReality utökar italienskt samarbete

XMReality AB, ett företag specialiserat på AR, har tecknat ett ramavtal med förpackningskoncernen Coesia Group.

Avtalet innebär att alla 18 befintliga företag i Coesiakoncernen, som har huvudkontor i Italien, har möjlighet att enkelt komma igång med XMReality Remote Guidance ™, som är ett AR-verktyg för fjärrstyrning. Coesia Group planerar att använda verktyget internt men också när det handlar om kunder och servicepartners.

Coesia Group är representerad i 32 länder och består idag av 18 företag, av vilka XMReality redan har affärsrelationer med fyra av dem: ACMA, GDM, IPI och Norden.

-Trenden fortsätter - de företag som vill vara i digitaliseringens frontlinje väljer att samarbeta med oss. Ramavtalet kommer att göra det mycket enklare och effektivare för alla företag i koncernen att göra affärer med oss , säger Johan Castevall, vd XMReality.

-Vi håller på med ett omvandlingsprogram för vår serviceverksamhet. Vår förmåga att reagera snabbt när kunderna står inför operativa problem har alltid varit viktig, men med en växande kundbas och en mycket stor geografisk närvaro var det nödvändigt att hitta en enkel och stark teknisk lösning för att fjärransluta våra kunder, säger Alfonso Castañeda, kundeservicechef på Coesia.

XMReality Remote Guidance är ett AR-aktiverat verktyg för kunskapsdelning med vars hjälp man kan kommunicera med chatt, pekare, tal, gester med någon på en helt annan plats. Med en unik hands-overlay-teknik kan en servicetekniker lotsa en kunds händer som om teknikern var på plats hos kunden. U&D skrev om XMReality i nr 9 2017.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078