23948sdkhjf

Nytt gränssnitt med bättre prestanda

Den nya versionen av IFS Field Service Management 6 har byggts för såväl molnet som lokal installation. Den ger en helt ny användarupplevelse och en prestandaökning på 50 procent, utlovar IFS.

Den globala affärssystemleverantören IFS har precis visat upp sin stora uppdatering av IFS Field Service Management™ på IFS World Conference i Atlanta.

• Med ett nydesignat, responsivt, användargränssnitt kan IFS FSM 6 köras i alla webbläsare på alla enheter när som helst. Gränssnittet innehåller användarorienterade och intuitiva händelsemönster samt moderna grafiska element med bland annat högupplösta diagram och tabeller.

• IFS Planning & Scheduling Optimization™ (PSO) har fått en ökad processprestanda med 50 procent på Microsoft Azure. Utöver det har det maximala antalet aktiviteter som kan hanteras i Dynamic Scheduling Engine – som säkerställer en mer dynamisk och responsiv processbearbetning – utökats betydligt.

• IFS FSM 6 har skrivits med ett nytt scriptspråk som ger kunderna möjligheten att konfigurera datafält, arbetsflöden och användarbeteenden. Det eliminerar behovet för kostsamma konfigureringar och ger större agilitet samtidigt som mjukvaran alltid hålls uppdaterad.

• Betydande nya funktioner och uppgraderingar av befintlig funktionalitet introduceras också, bland annat utökad flexibilitet vid schemaoptimering, hantering av garantiärenden, mobil synkronisering och förbättrat gränssnitt.

• Kunder kan nu välja att implementera IFS FSM 6 som en ren fleranvändarlösning på Microsoft Azure, som en molntjänst eller som en lokal installation.

Genom IFS early adopter-program har bland annat Eickhoff, en ledande tillverkare av utrustning inom gruvindustrin, vindturbiner och andra industriella tillämpningar, haft möjlighet att använda IFS Field Management 6.

- Som en leverantör av kritisk utrustning ser vi fältservice som en grundkompetens och en konkurrensfördel. Därför behövde vi en lösning för att kunna hantera över 6,5 miljoner delar i komplexa innehållslistor spritt över 15 000 beställningsenheter. IFS FSM 6 ger oss ett engagerande och effektivt verktyg för att möjliggöra detta, säger Dietmar Schmitz, Head of Product Development Service på Eickhoff.

Den nya versionen av FSM 6 planeras att släppas under fjärde kvartalet 2018.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079