23948sdkhjf

De köper franska företaget

Camfil AB har förvärvat det franska företaget, Chimbault-Peyridieux.

Familjeägda Chimbault-Peridieux designar och tillverkar luftfilter för luftbehandling och rengöring av arbetsmiljöer. Förvärvet kommer att utöka Camfils komfortmarknadsandel i Frankrike samt ge en potentiell ökning av försäljningen av kolfiltermedia och renrumslösningar.

Chimbault-Peyridieuxs produktlinje kompletterar Camfils befintliga portfölj av luftfilterprodukter. De ger marknadskunskap och tillverkningsmöjligheter som stärker Camfils position i Frankrike.

Både Camfil- och Chimbault-Peyridieux -familjerna är överens om att detta förvärv når utöver fakta och siffror på grund av starka familjevärden.

I över ett halvt sekel har Camfil hjälpt människor att andas ren luft. Företaget erbjuder kommersiella och industriella system för luftrening och stoftavskiljning som förbättrar produktivitet och utrustning, minimerar energianvändning och gynnar människors hälsa och miljön.

Camfil-gruppen har sitt huvudkontor i Stockholm och har 28 produktionsenheter, sex FoU-centra, lokala försäljningskontor i 26 länder och cirka 4 200.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093