23948sdkhjf

Fokus på ledarskap i digital förändring

Sigmas arrangerar i slutet av april två inspirationsdagar, med fokus på ledarskap i digital förändring.

Den digitala revolutionen ritar om kartan. I bransch efter bransch sker stora förändringar när nya affärsmodeller och ny teknik vinner mark. Det skapar fantastiska möjligheter för organisationer och företag, anser Sigma. Det leder till nya arbetssätt och öppnar upp för ett nytt ledarskap.

Det är just ledarskap i digital förändring som är temat för Sigmas nästa inspirationsdagar, som arrangeras i Malmö och Göteborg.

– Jag är otroligt glad att vi kan presentera intressanta talare med stor erfarenhet av att leda i digital förändring och att de så generöst delar med sig av sina erfarenheter och beskriver de möjligheter som digitaliseringen skapar, samt de eventuella fallgropar som finns och hur man undviker dem, säger Mattias Englund, regionchef på Sigma IT Consulting i Malmö.

I Malmö hålls inspirationsdagen på Dockplatsen 1 den 25 april, klockan 14-17. Keynote speakers är: Mikael Ydholm, Communication & Innovation Strategist på IKEA, Wing Tang, Digital Innovation, IKEA och Niklas Huss, Innovationschef på Länsförsäkringar AB. Det är första gången Mikael Ydholm och Wing Tang föreläser i Sverige tillsammans.

I Göteborg hålls inspirationsdagen på Lindholmen Science Park den 27 april, klockan 8-12. Där är Keynote speakers: Linneá Lindau, VD, Chalmers Ventures, Pia Anderberg, VP Executive People & Innovation, Axel Johnson och Sofia Granath, Director Strategy and Product Management, WirelessCar.

 

Inspirationsdagen bjuder även på rubriker som ”Varför allt du vet om AI är fel” och ”Ta kommandot över dina sälj- och marknadsinsatser”.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093