23948sdkhjf

MLT tar steget in i framtiden

Tekniken inom 3D-scanning och 3D-mätning utvecklas ständigt. MLT Maskin & Laserteknik tar nu ett av sina största steg in i framtiden. Den 9 april öppnas portarna till deras nya demo- och mätcentrum.

Teknologin inom 3D-mätning och 3D-scanning används idag i många branscher och fler upptäcker möjligheterna allt eftersom. På MLT har ett av verksamhetsområdena sedan 2011 varit att vara servicepartner och återförsäljare av kanadensiska Creaform. Nu öppnar man ett 3D demo- och mätcentrum med Creaforms hela utbud.

För att inviga mätcentret öppnas dörrarna till huvudkontoret i Göteborg den 9-13 april. På plats kommer en automatiserad robot för kontrollmätning att finnas i sällskap med Creaforms övriga produkter.

- Det är med stor glädje som vi öppnar detta centrum, som jag hoppas ska serva den nordiska industrin med stor kompetens i många år framöver, säger Kristofer Axelsson, ansvarig för 3D-mätning på MLT.

- Sällan har det funnits ett helhetskoncept inom kontrollmätning och reverse engineering där utrustningen finns under samma tak och där man har en levande 3D-utställning 365 dagar om året.

MLT Maskin och Laserteknik jobbar med vibrationsmätning och tillståndskontroll, lasermätning och uppriktning, 3D-scanning och 3D-mätning, samt processmetrologi. Lokala kontor finns i Södertälje, Arvika och Motala.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079