23948sdkhjf

Bok om Smart Maintenance

Chalmers och Sustainability Circle i Göteborg ska skriva en bok om Smart Maintenance.

Boken skrivs av docent Anders Skoogh, teknologie licentiat Jon Bokrantz och tekniklektor Torbjörn Ylipää, alla tre på Chalmer, samt av Sustainability Circles Anders Källström. Bokuppdraget kommer från studentlitteratur.

- Smart Maintenance utvecklas snabbt och det är inte alltid lätt att i en bok fånga något så dynamiskt. Samtidigt blir en bok ett bra sätt, både för författarna och läsarna, att samla tankarna, fundera över var vi står och vart vi skall ta oss de kommande åren, säger Anders Källström.

Boken skrivs på svenska och kommer förutom Smart Maintenance att behandla digitaliseringen generellt och traditionellt underhåll.

- Smart Maintenance ställer krav på nya begrepp och att de definieras, så att både praktiker och forskare kan prata med varandra. En del av detta arbete är att fånga vilken relation begreppen har till varandra. Här har en institution som Chalmers legitimitet och därmed ett stort ansvar.

Ambitionen är att boken skall vara klar till sommaren. Tanken är att boken dessutom skall läggas till grund för utbildningar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109