23948sdkhjf

Fortsätter investera i AR-teknik

XMReality har fått ännu en order från Electrolux på mjuk- och hårdvara till flera affärsenheter i Europa.

XMReality AB är en ledande utvecklare av kunskapsdelningslösningar genom Augmented Reality, AR. Electrolux har varit kund till XMReality sedan november 2017. I och med den nya affären är XMRealitys Remote Guidance nu installerad inom flera av Electrolux’ europeiska affärsenheter.

-För att öka andelen ärenden som åtgärdas vid första kundkontakten och därmed förbättra kundnöjdheten har vi beslutat att införa en lösning för teknisk assistans på distans till våra fältservicetekniker över hela Europa. XMRealitys lösning framstod tydligt som den bästa lösningen för detta, speciellt deras funktion där man kan peka och gestikulera gör att supporten blir extremt intuitiv och enkel, säger Jean-Noel Thibault, Digital Transformation Director, Electrolux Major Appliances.

Johan Castevall, VD för XMReality, kommenterar affären så här:

-Ordern är en stark indikator på den stora potentialen för vårt erbjudande inom fältserviceverksamheten för svenska och internationella tillverkningsföretag. Det är ännu ett bevis på framgången med den nya generationen XMReality Remote Guidance.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079