23948sdkhjf

De ökar försäljningen med 70 procent

Programvaruföretaget Good Solutions fortsätter växa, med både nya och utökade uppdrag i Sverige och på global nivå.

Idag arbetar Göteborgsbaserade Good Solutions med över 100 fabriker inom datadriven produktion. Redan tidigare under året identifierade de en kraftigt ökad orderingång – en trend som har fortsatt under resten av 2017. Hittills har företaget sålt för 70 procent mer i år än under hela 2016 och det har påbörjats installationer i 30 nya fabriker.

Good Solutions erbjuder molntjänsten RS Production. Det är en plattform för produktionsuppföljning som bland annat levererar automatisk datainläsning och visualisering i realtid, daglig styrning med hjälp av objektiva fakta såväl som analys- och förbättringsverktyg.

- Intresset för datadriven produktion är stort idag. Alltfler företag har sett ett behov av att kunna analysera, reagera och styra i realtid baserat på fakta, säger Mikael Persson, VD för Good Solutions AB.

Under 2017 har Good Solutions inlett ett antal större samarbeten med nya uppdragsgivare och påbörjat arbetet utifrån ett flertal av de ramavtal som har tecknats både i år och tidigare.

Under våren kunde företaget bland annat berätta om det globala ramavtal som tecknats med Quant som är en världsledande aktör inom industriunderhåll. Där valdes RS Production ut bland 30 andra lösningar när bolaget skulle hitta en ny leverantör inom digitaliserad uppföljning och styrning av produktionsprocesser.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063