23948sdkhjf

Workshop om riskbedömning av UH-aktiviteter

I samarbete med AstraZeneca anordnar branschorganisationen svenskt Underhåll den 25 oktober en workshop om Riskbedömning av underhållsaktiviteter.

Genom faktabaserade beslutsunderlag kan man skapa förutsättningar för att vidta rätt åtgärder gällande personsäkerheten och arbetsmiljön för underhållspersonal.

Efter denna workshop ska deltagarna ha fått en ökad förståelse för olika metoder för riskbedömningar, kunna ta fram ett relevant beslutsstöd genom riskbedömningar, samt hantera risker som kan uppstå i samband med underhållsaktiviteter. På så vis kommer de att aktivt kunna verka för att riskerna minimeras eller undviks helt.

Workshopen är på engelska och leds av George Scroubelos, ledare för EFNMS kommitté Health, Safety and Environment – EHSEC.

Svenskt Underhåll har ett fullmatat program. Den 14 september genomfördes konferensen ”Tillståndsbaserat underhåll - Nu och i framtiden”, där det hölls föredrag om hur tillståndsbaserat underhåll bedrivs i dagsläget samt olika metoder och verktyg som kan utvecklas i framtiden.

Det var en tydlig koppling till automation och industriell digitalisering, begrepp som är aktuella för många företag. Konferensen avslutades med en diskussion om hur redo vi är för den nya tekniken och vilka för- respektive nackdelar den medför.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094