23948sdkhjf

Får värdefullt avtal förlängt

E.ON Elnät AB har förlängt sitt avtal med ONE Nordic AB avseende mättekniska tjänster med ytterligare 3 år. Avtalet är värt mångmiljonbelopp.

Tjänsterna som ingår i uppdraget är verifieringar och ombyggnationer av elmätsystem samt specialisttjänster som till exempel störningsanalyser och felutredningar. Detta för att E.ON Elnät ska uppfylla lagar och krav och slutkunderna ska få sin energimätning kvalitetssäkrad.

- Vi tackar E.ON Elnät för förnyat förtroende. Vi satsar på att vidareutveckla dessa tjänster, då branschens behov är stort och detta är en av våra kärnverksamheter, säger Magnus Hasselgren, regionchef på ONE Nordic.

För One Nordic är avtalet värt mångmiljonbelopp.

Annelie Antoniusson, huvudprojektledare Mättjänstavtalet, på E.ON Elnät, kommenterar det förlängda avtalet så här:

- ONE Nordic har visat gott entreprenörskap med konstruktiva och proaktiva idéer avseende energimättjänster. De har en unik bredd inom energimätning och i kombination med deras erfarna personal ger det dem en självklar plats bland våra partners.

ONE Nordic ser till att de som levererar/producerar/använder el, fjärrvärme, fjärrkyla, vatten och gas kan lita på sin mätutrustning och får rätt mätvärden. ONE Nordic erbjuder insamlingstjänster, fälttjänster, labbtjänster och konsulttjänster. ONE Nordic är ackrediterat av SWEDAC för sina laboratorier och fältverksamhet avseende kalibrering och kontroller av mätutrustning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.376