23948sdkhjf

Dags för hydraulikdagar

Den 25-26 oktober är det åter dags för SSG Hydraulikdagar, på Institutet för tillämpad hydraulik, ITH, i Örnsköldsvik.

SSG Hydraulikdagar riktar sig till dem som är aktiva inom underhåll, inköp, konstruktion eller som är i kontakt med hydraulik på annat sätt.

Programmet inleds med en föreläsning om nuläget när det gäller varnishproblemet samt nyheter inom IoT-hydraulik. Det står Lennart Strandberg, Projekthydraulik Sverige AB, för.

Därefter föreläser Lars Fredenwall, Argo-Hytos Nordic AB, om tillståndsbaserat underhåll, nya givare och konditionsmätning av oljor.

Efter lunchen blir det föreläsning om ITH:s verksamhet, om hur de arbetar för att stötta utveckling och utbilda i morgondagens hydrauliklösningar. Vilka utmaningar står branschen inför? Hur får vi nästa generation att vilja jobba med dessa? Det är Jon Sandström, VD ITH, tillsammans med Oskar Westin som talar om detta.

Det blir också rundvandring i lokalerna, med möjlighet att se moderna labbänkar för utbildning, köldrum, testlabb, samt renhets- och oljeanalyslabb.

Jon Sandström talar sedan om energieffektivitet och Ulf Ekman, från Swedec Automation, om kolfibercylindrar och cylinderlåsningar som är både lättare och starkare. På kvällen blir det middag och mingel.

Hydraulikdagarna arrangeras en gång om året.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109