23948sdkhjf

Samarbete påskyndar Mixed Reality med HoloLens

IoT-utvecklaren PTC arbetar nu för att skapa erfarenheter av Mixed Reality, MR, för användare av Microsofts HoloLens.

PTC och Microsoft kommer gemensamt att arbeta för att hjälpa kunderna att utnyttja ThingWorx Studios MR situations- och publiceringsverktyg som ett sätt att bygga hands-free MR-upplevelser för HoloLens.

ThingWorx Studio, som är ett av PTC:s varumärken, erbjuder HoloLens-kunder inbyggt stöd för att snabbt skapa skalbara, blandade verklighetsupplevelser. Bland annat med hjälp av den visuella ”drag-and-drop”-miljön, med inbyggt stöd för gester och röstkommandon.

- Kombinationen av ThingWorx Studio och HoloLens öppnar för enorma möjligheter för industrikunder att skapa inblandade "hands-free” MR-upplevelser för en rad olika affärskritiska användarfall, bland annat för försäljning, marknadsföring, tillverkning och service, säger Terry Farrell, marknadschef för Mixed Reality på Microsoft.

Kunder kan se olika produktalternativ i verklig storlek framför dem och fälttekniker kan se alla stegen för att på ett korrekt sätt genomföra en underhållsprocedur direkt på maskinen som behöver repareras, "hands-free" med HoloLens.

Tack vare samarbetet med PTC kommer HoloLens-kunder kunna skapa dessa erfarenheter snabbare och lättare utan att behöva skicklig programmering eller kostsamma anpassade designers, menar Terry Farrell.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062