23948sdkhjf

Tyréns öppnar nytt kontor

Samhällsbyggnadsföretaget Tyréns växer. I mitten av mars öppnade man ett nytt kontor i centrala Uppsala.

På bara några år har företaget expanderat med flera nya kontor runt om i landet och ökat antalet medarbetare med 800 konsulter.


Det går bra för Tyréns i Uppsala. De senaste åren har företaget växt i regionen och efterfrågan på samhällsbyggnadskonsulter är stor. I dag ligger fokus på järnväg, bro och geoteknik. Kompetenser som specifikt eftersöks är inom miljö/markmiljö, vatten, geoteknik, gata/väg, arkitekter, landskapsarkitekter, samt bygg- och projektledare.


– Uppsala är en av de mest expansiva städerna i Sverige och det ligger strategiskt placerat. Redan nu ser vi stora satsningar på byggande i regionen och det kommer bara öka under de kommande åren. Självklart vill vi vara på plats och vara en del av detta, säger Mikael Jonsson, affärschef mark och anläggning i region Mitt.


Tyréns har tillsammans med Henning Larsen Architects och SLA vunnit tävlingen om- och tillbyggnad av stadshuset i Uppsala. Andra pågående projekt i uppsalatrakten är exempelvis nya dubbelspåret och tunnel förbi gamla Uppsala.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094