23948sdkhjf

Sommarkänningar!

När dessa rader skrivs har vi här i Skåne haft i det närmaste en hel vecka med ett fantastiskt sommarväder. Detta trots att vi talar om första veckan i maj. Hur som helst, detta faktum tillsammans med omständigheten helg- och klämdagar har lett till en febril underhållsverksamhet, inte bara i min trädgård och mitt garage, utan ljudet av högtryckstvättar, gräsklippare och diverse handverktyg har legat som en ständigt närvarande kuliss i hela grannskapet. ”Semester-mode” helt enkelt, men det är ju inte riktigt dags för det än. När ni läser detta återstår en månad fram till midsommar så än finns det lite tid att fylla. Därför tar jag mig friheten att komma med några tips om några arrangemang som står inför sitt genomförande.

Först tänker jag förstås på Underhåll i Världsklass, den konferens som denna tidning arrangerar tillsammans med OEE Consultants i Göteborg den 26 maj. Dit är det förvisso inte långt när ni läser dessa rader, men det finns ändå tid att anmäla sig. Mer information om konferensen, som redan har drygt 100 deltagare, finns på www.uochd-event.se.

Nästa tips gäller Industri 4.0 som ingår som en del av Entreprenörsveckan i Båstad. 21 juni arrangeras denna konferens/kunskapsdag och den följer upp förra årets Industri 4.0-dag, som lockade närmare 200 anmälda. Den snabbt pågående digitaliseringen av industrin kommer troligen att innebära nya möjligheter och nya sätt att bedriva och utföra underhåll, så det här är en angelägen kunskapsdag. Mer information om dagen (och om allt annat som händer under Entreprenörsveckan) hittar du på www.entreprenorsveckanbastad.se.

I övrigt återstår bara att konstatera att detta är sista U & D-utgåvan före sommaren och då vill jag förstås ta tillfället i akt att önska såväl läsare som annonsörer en riktigt Glad Sommar! Vi ses igen i slutet av augusti då nummer 5 kommer ut. Till dess finns vi som vanligt på www.uochd.se.

Peter Olofsson
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063