23948sdkhjf

Klättring sparar tid, pengar och miljö

Vattenkraften står för hälften av elproduktionen i Sverige och utgör stommen i energiförsörjningen. Många av anläggningarna är byggda under åren 1950-60 och är i stort behov av underhåll.

Att förkorta driftstoppen och öka tillgängligheten är något energiproducenterna eftersträvar och ett samarbete mellan Bilfinger Industrial Services och Klätterservice bidrar till det. Samarbetet förkortar driftstopp och sparar både tid, pengar och miljön.


- Tillsammans erbjuder vi stor teknisk kompetens, en modern lösning för underhåll och ett tidseffektivt genomförande, säger Björn Segelsbo, projektledare på Klätterservice. Tillgängligheten ska ju vara så hög som möjligt och det gör reparbete till den överlägset smidigaste åtkomstmetoden. Vi har arbetat med underhåll inom vattenkraft under många år och samarbetet med Bilfinger Industrial Services breddar vår tekniska kompetens och är ett självklart nästa steg för oss, fortsätter han.


Bilfinger Industrial Services är en flerdisciplinär leverantör av industriellt underhåll och Klätterservice erbjuder kvalificerade hantverkstjänster som utförs från rep. Samarbetsavtalet som nyligen tecknats har som syfte att underlätta för inköpare inom vattenkraft då det ger en kontakt till en leverantör som erbjuder en helhetslösning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079