23948sdkhjf

Underhållsdagen närmar sig!

Nu är det hög tid att anmäla sig till U & D:s konferens Underhållsdagen. 24 november är det dags och programmet har fått en ny och intressant punkt.

Tisdagen den 24 november är det alltså dags och konferensen består av två parallella spår, ”Framtidens IT- och tillståndsbaserade underhåll” respektive ”Smörjteknologi och smörjunderhåll”.


Där tittar vi närmare på olika tekniker, tillämpningar och inte minst forskning inom dessa båda områden. Internet of Things, framtidens fabriker där allt är uppkopplat, kommer att sätta sin prägel på dagen, liksom miljöanpassad smörjmedelsteknologi som väntar ”runt hörnet”.


I en sent tillkommen programpunkt kommer vi också att få reda på nya, intressanta idéer kring hur framtidens underhållstekniker kommer att arbeta med symboler istället för ord i exempelvis arbetsorder och rapporter.



Vi vänder oss till underhållschefer, underhållsingenjörer, underhållstekniker, smörjansvariga eller ni som på något sätt arbetar med underhåll i industrin eller offentlig förvaltning.


I konferensens pauser blir det möjligheter till mingel och nätverkande i en utställning med deltagande företag från såväl konferensens ämnesområden som andra underhållsrelaterade områden.


Komplett program och mer info hittar ni här.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078