23948sdkhjf

Strategiskt partnersamarbete inom pneumatik

Aventics och Brammer har tecknat ett strategiskt avtal för partnersamarbete inom pneumatik.

Avtalet innebär att Brammer i Sverige kommer att lagerhålla och erbjuda teknisk kompetens kring Aventics pneumatiksortiment för eftermarknad. Avtalet gör Aventics till Brammers största samarbetspartner inom pneumatik.



Aventics har sedan tidigare flera partnersamarbeten och genom samarbetet med Brammer ökar nu tillgängligheten av produktlager över hela landet ytterligare. Samarbetet innebär att Brammer kommer att lagerhålla flertalet av Aventics produkter för eftermarknad (reservdelar och utbytesdelar). Ett stort lager finns tillgängligt på Brammers huvudkontor i Göteborg, men varje ort har också ett anpassat lager beroende på kundbehov. Därtill ingår ett kompetensutbyte där Brammers personal på de olika orterna genomgår utbildning på Aventics produkter och lösningar.


Brammer finns idag representerade på elva platser i Sverige: Gävle, Göteborg, Örebro, Växjö, Uppsala, Sundbyberg, Värnamo, Karlshamn, Bandhagen, Sundsvall och Helsingborg. I Göteborg byggs även ett ”Centre of Excellence”, en utställning dit kunder kan komma och titta på Aventics produkter och lösningar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079