23948sdkhjf

Samarbete inom Enterprise Mobility

XMReality har tecknat ett samarbetsavtal med IFS för att vidareutveckla sitt erbjudande inom Enterprise Mobility

Kombinationen av XMRealitys Remote Guidance och IFS Mobile Work Order ger servicetekniker helt nya möjligheter att lösa problem på plats och effektivisera utförandet av servicearbeten.


XMRealitys mjukvara gör det möjligt att guida personer i hela världen till att lösa tekniska problem utan att behöva resa. Kombinationen innovativ mjukvara-, mobil bredbandsteknik och Augmented Reality öppnar möjligheten att få audiovisuell guidning på distans. Genom att experten på distans kan peka och instruera i teknikerns synfält blir supporten lika effektiv som om en expert stod vid teknikerns sida. Genom att kombinera IFS Mobile Work Order och XMReality får tekniker i fält tillgång till information om uppgiften denne skall utföra, samtidigt som man har möjlighet att få hjälp på distans om det krävs, vilket avsevärt ökar effektiviteten vid servicearbeten.


XMReality är medlem på silvernivå i IFS Partner Network och satsar på innovationer baserade på Augmented Reality. Företaget har idag ett antal strategiska kunder, bland andra Volvo och Bombardier, som använder tekniken för att minska resandet och öka effektiviteten.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.048