23948sdkhjf

SKF inviger i Kiruna

SKF inviger ett servicecenter i Kiruna för att ge den nordiska gruvindustrin tillgång till SKFs kompletta utbud av tjänster och lösningar för ökad driftsäkerhet.

SKF Solution Factory i Kiruna är ett tillskott till det globala nätverket av 29 serviceanläggningar i världen för lokal leverans av tjänster och lösningar, anpassade till industrins behov i en region. Vid enheten i Kiruna samlar SKF sin bransch- och applikationserfarenhet inom gruv-, stål- och pappersindustri, med tekniklösningar från företagets fem teknikområden som omfattar lager, tätningar, tjänster, smörjsystem och mekatronik.


SKF Solution Factory i Kiruna har totalt 20 anställda på orterna Kiruna, Luleå och Gällivare. Tjänsterna omfattar anläggningsoptimering, fjärrövervakning, vibrationsmätning, analys, mekaniska servicetjänster och SKFs breda produktutbud inom service relaterat till maskinanläggningar.


När kunderna ställs inför problem samlar man dedikerade projektteam som tar fram lösningar anpassade till kundens specifika behov. Det kan vara allt från hjälp med konstruktioner, beräkningstjänster, mekaniska tjänster, konsulttjänster inom anläggningsoptimering, eller mät- och övervakningstjänster av maskiner. Information om applikationsproblemet, och den kunskap som används för att skapa lösningen, sprids sedan i det globala nätverket av lokala SKF Solution Factory- anläggningar i världen. Kunskap om lösningarna samlas sedan i en växande lösningsdatabas som hjälper kunderna få bättre anläggningsprestanda och lägre totalkostnad under anläggningens hela livslängd.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063