23948sdkhjf

Totalinstallerar vid stambyte

Bravida ska leverera en totalinstallation bestående av el, vs och ventilation vid en stamrenovering av 342 lägenheter i stadsdelen Tuve i Göteborg.

Ordervärdet är cirka 25 MSEK och ordern kommer från Serneke. De båda företagen har tidigare genomfört det framgångsrika projektet med Göteborgs nya arena Änglagåden och det är erfarenheterna därifrån som ligger bakom det utökade förtroendet.


Lägenheterna är fördelade på nio flerbostadshus. De boende kommer bo kvar i sina lägenheter under renoveringstiden, Bravidas strukturerade arbetsprocesser ska garantera ett smidigt projekt och en bra leverans.


– Jag tror att det blir allt viktigare att kunna erbjuda en helhetslösning med samtliga installationer. Det här projektet ställer höga krav på inköp och tidplanering, och med våra detaljerade projektplaner och strukturerade arbetsprocesser kommer vi leverera utifrån Sernekes höga kvalitetkrav, säger Lennart Karlsson, avdelningschef Bravida vs Göteborg.


Bravida kommer utföra samtliga installationer, där vs är den största delen. Projektet påbörjas i april med leverans våren 2017. Beställare till projektet är Serneke med Riksbyggen som byggherre.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063