23948sdkhjf

SPM bildar nytt dotterbolag

SPM International har bildat ett nytt dotterbolag, SPM Marine & Offshore.

Med bas i Nederländerna kommer det nya bolaget att inrikta sig på den globala marin- och offshoreindustrins alla behov inom området tillståndskontroll.


SPM Marine & Offshore arbetar med utmaningar inom tillståndskontroll och levererar integrerade, flexibla och skalbara helhetslösningar. SPM tjänsteportfölj täcker hela processen; från planering, installation och driftsättning till global service, support och utbildning. Bolaget utför tillståndsbaserat underhåll och maskindiagnostik i enlighet med klassningssällskapens krav. SPMs lösningar för övervakning av kritisk utrustning bidrar till att säkerställa en kontinuerlig förbättring av säkerheten - för liv och hälsa, miljö och egendom.


SPM Marin & Offshore erbjuder effektiva lösningar för tillståndskontroll för alla typer av roterande utrustning som vanligen finns ombord på borriggar, kran- och rörläggningsfartyg, supplyfartyg och gastankfartyg med mera. Lösningarna ger tidig varning om maskinproblem och förser både besättning och landpersonal med nödvändig information för att fatta välgrundade och säkra beslut kring drift och underhåll. Produktportföljen ger alla intressenter möjlighet att skräddarsy pålitliga lösningar för tillståndskontroll för enskilda fartyg eller hela flottor.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063