23948sdkhjf

Lär om pumpar på nätet

En pumpleverantör lanserar nu ett nytt interaktivt och flexibelt utbildningsprogram på nätet.

Det är Grundfos som lanserar Ecademy 2.0, företagets nya pumpskola på nätet. I version 2.0 är den interaktiva skolan mer flexibel och användarvänlig än den tidigare versionen. Användarna har möjlighet att kostnadsfritt ta del av flera interaktiva utbildningsmoduler för pumpar och pumplösningar. Modulerna består av en kombination av presentationer, videofilmer och artiklar och de är tillgängliga dygnet runt från en dator, surfplatta eller smartphone.


Ecademy vänder sig till fackfolk som arbetar professionellt med pumpinstallationer, som VVS-installatörer, grossister, konsulter och serviceverkstäder. Men även studenter och skolor kommer ha stor nytta av utbildningsportalen. Modulerna är flexibla och användarna kan välja ämne och uppgifter efter behov och intresse. De kan logga in på Ecademy dygnet runt och genomföra utbildningsmodulerna i den takt de önskar.


Grundfos segmentchef för VVS i Sverige, Johan Matic, har sett fram emot lanseringen av nya Ecademy.
- Installatörer, konsulter, grossister och servicepartners får enkelt tillgång till detaljerad kunskap om olika pumplösningar. Ibland finns det behov för att gå på djupet med en produkt. Andra gånger har man endast behov av ett tips vid exempelvis felsökning och båda typerna av information finns på Ecademy.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078