23948sdkhjf

Lär om Industri 4.0!

Automation Region i Västerås anordnar 23 juni tillsammans med tidningarna Underhåll & Driftsäkerhet, Process Nordic och Verkstäderna en heldag om Industri 4.0 under Mentor Communications Entreprenörsveckan Båstad.

I Tyskland kallas Industri 4.0 den fjärde industriella revolutionen. Smarta fabriker där maskiner, material och produkter ska kommunicera med varandra. Det spås en utveckling utan motstycke där information blir en produktionsresurs som pengar, humankapital och tillgångar. Sverige måste vara med på den resan.



Under seminariedagen Industri 4.0 reder vi ut vad den nya revolutionen innebär för utbildning, kompetens, rekrytering, samhälle, forskning samt industri och vad Sverige gör för att kraftsamla för dessa nya möjligheter/hot.



En rad av de absolut främsta på området kommer till Båstad som föreläsare. Bland andra Anders OE Johansson, Processindustriell IT och Automation (PiiA), Thomas Stetter, Siemens, Örjan Larsson Blue Institute, Håkan Nytorp, ABB Processautomation, Cecilia Warrol, Teknikföretagen och Margareta Groth, Vinnova.



Dagen innan, 22 juni, är det U&D Process Golf Cup på Bjäre golfklubbs vackra bana uppe på Hallandsåsen mellan Torekov och Båstad. Det blir en kanonstart, priser och som avslutning ett mingel med buffé. Boka alltså 22 och 23 juni i kalendern!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.098