23948sdkhjf

Summering….

Ett år går fort. Det är bara att konstatera. Det känns inte alls längesedan det var dags att ge sig i kast med tangenterna och skriva årets första ledare, och ändå är det nu dags att ge sig i kast med denna uppgift för nionde gången i år.

När dessa rader skrivs har det gått några timmar sedan statsminister Stefan Löfven meddelat att det blir extraval 22 mars nästa år. Vad det kommer att innebära kan man fundera mycket kring. Om inte väljarsympatierna ändras nämnvärt finns förstås möjligheten att riksdagens sammansättning blir i stort sett den samma som efter årets val och då lär det inte bli nämnvärt lättare för vilken regering det nu än blir, än vad det varit för den kortlivade regeringen Löfven.

Nu blir det alltså i princip en ny valrörelse, men troligen med i stort sett samma löften som de vi hörde tidigare i år, möjligen framförda med högre röster och mer emfas och vad resultatet blir, det får vi se. Under tiden kommer bilden av Sverige som ett av de mest politiskt stabila länderna i världen att få sig en liten, men dock knäck. Det om detta.

Det är alltså dags att summera 2014, ett år som ”underhållsmässigt” bland annat bjudit på Underhållsmässan i Göteborg, Scanautomatic/Processteknik på samma ort och VA- och Fjärrvärmemässan i Jönköping. Samtliga dessa blev bra och positiva tillställningar som manifesterade att branschen/ämnesområdet för en ganska angenäm tillvaro. Att underhåll är viktigt står klart för de flesta. För vår egen U & D-del så inledde vi året med att genomföra Ytskydd i Kista och avslutade det med att genomföra Underhållsdagen i Göteborg. Båda arrangemangen blev väldigt uppskattade av deltagarna och vi känner oss nöjda. Nu är det dags för lite julledigt och sen blir det full fart igen, inte minst med arbetet att genomföra 2015 års upplaga av Ytskydd. 4 och 5 februari är det dags, på Svenska Mässan i Göteborg. Vi ses väl där?

Därmed återstår bara att sätta årets sista punkt och passa på att önska såväl läsare som annonsörer en God Jul och ett Gott Nytt År!

Peter Olofsson
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062