23948sdkhjf

Kopparbergs underhåller med API PRO

Kopparbergs Bryggeri har efter en utvärderingsprocess valt API PRO som nytt underhållssystem.

Med hjälp av systemet har man nu fått rätt verktyg för att få full kontroll och enkelt få fram bra beslutsunderlag genom att synliggöra och få fram viktiga nyckeltal, säger teknikchefen Jimmy Öberg i ett pressmeddelande. Med hjälp av design har man gjort systemet så enkelt som möjligt för användarna och man använder sig av den grafiska navigatörn i systemet som ger en bild för arbetsorderflödet där man lätt kan följa arbetsgången. En annan anpassning som gjorts är en förenkling gällande hantering av felamälan. Den görs nu genom ett enkelt förfarande över webben vilket innebär att alla inte behöver arbeta i underhållssystemet. En fördel med det är att man kommit igång snabbt och inte behövt satsa så mycket på utbildning som annars skulle varit fallet.


En ytterligare bidragande orsak till att det gått snabbt och lätt att föra in systemet är att Kopparbergs Bryggeri redan före bytet av UH-system hade gjort processanalyser för underhållsverksamheten, där huvudprocesser och flöden var väl definierade.


Nästa steg för Kopparbergs Bryggeri är att lägga in all förråds- och inköpshantering i API PRO. Idag har man ett flertal förråd som nu ska samlas till ett central förråd för att få bättre kontroll.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078