23948sdkhjf

Efter sol…..

Den molnbemängda himlen, termometern som inte ens orkar upp i tjugo grader, de allt torrare bladen på träden utanför fönstret, det faktum att man sitter här och skriver ledare och en del saker till talar sitt tydliga språk: det har blivit vardag igen……

Vilken sommar det var! OK, alla kanske inte uppskattar smått extrema temperaturer och långvarig frånvaro av regn, men jag hör definitivt till dem som gör det. Fast sommaren var ju inte bara varm och fin, då och då bjöd den på andra extrema vädervarianter, inte minst regn och åska. Så de flesta kan nog vara hyfsat nöjda, oavsett preferenser. Nu återstår att se hur resten av året blir. Diverse väderguruer har ställt en mild och torr höst i utsikt, åtminstone här i södra delen av landet, men vi får som sagt se hur det blir.

Om det kommande vädret är osäkert, så är höstens aktiviteter här på U & D desto säkrare. Efter denna utgåva ska fyra stycken till ställas samman, i vanlig ordning gör vi vår Verktygspecial, Underhållskalendern och Produktnyhetsbilagan. I tillägg till detta går arbetet vidare med att ta fram program och planera genomförandet av nästa års Ytskydd, samt att göra dito för Underhållsdagen, som vi arrangerar i november.

Ett antal mässor och andra aktiviteter ska vi också försöka hinna med att besöka och bevaka under hösten, bland annat VA-mässan, Scanautomatic/Processteknik samt Nordic Safety Expo.

Hör gärna av er med tips och idéer om saker ni tycker vi bör ta upp och uppmärksamma. Med det sagt, välkomna till hösten med Underhåll & Driftsäkerhet!

Peter Olofsson
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063