23948sdkhjf

Armatec förvärvar Mec-Con

Armatec AB, som ingår i Ernströmgruppen, har tecknat en avsiktsförklaring om förvärv av 100 % av aktierna i Mec-Con AB.
Mec-Con AB är ett ventilserviceföretag som startade 1980 och gjort sig kända för såväl kvalitet som säkerhet och kompetent personal, samt en mycket hög tillgänglighet. De bedriver verksamheten i Osby i norra Skåne. Unikt inom ventilservicebranschen är de för närvarande fyra st rullande serviceverkstäder i form av lastbilar med skåp som är inredda för ventilservice och utrustade med bland annat provtryckningsbänk, svarv, sliputrustningar, kontor och arbetsbänkar. Detta ger en mycket god möjlighet till service ute hos kund och med stor geografisk räckvidd.

Mec-Con AB omsätter drygt 30 MSEK och har ett 30-tal medarbetare. Mec-Con ser Armatec som en stark och kompetent ägare för att fortsätta utveckla företaget.

- Att vara en del av Armatec ger oss bättre möjligheter att utveckla verksamheten och samtidigt bidra till deras strategiska satsning att bli en heltäckande partner till sina kunder. Vi ser fram emot fortsatt gott samarbete med våra kunder och leverantörer, säger Magnus Sjöberg, VD vid Mec-Con AB.

Mec-Cons nuvarande ledning kommer att fortsätta att driva verksamheten.

Parterna har för avsikt att underteckna ett slutligt avtal under augusti månad.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064