23948sdkhjf

Orbotech blir delägare i serviceföretag: ”Uppbackning av ett branschledande företag”

Blir en del av Orbotech Group men fortsätter under samma namn som tidigare.

Orbotech blir delägare i Gällivarebaserade Peters Maskinrep, som ägs av Peter Karlsson och Pontus Karlsson,  och utökar därmed servicenätet i norra Norrland. Företagen samarbetar sedan tidigare och serviceaktören har utfört service och reparationer av Orbotechs städmaskiner och städrobotar åt flera kunder i regionen.

– Efter alla år med samarbete är jag otroligt glad att Peter och Pontus nu vill göra en gemensam resa med oss. De gör ett fantastiskt jobb och har en otrolig service, något som vi verkligen ska ta vara på och förädla ännu mer inom Orbotech och Orbotech Group, säger Rasmus Burvall, servicechef för Orbotech Sweden i en kommentar.

Peters Maskinrep arbetar i huvudsak med underhåll och reparationer av bland annat verkstadsutrustning, lyftar, tvättmaskiner och högtryckstvättar och är auktoriserad serviceverkstad för Kränzle, Miele, Nilfisk, och Kärcher.

Orbotech hoppas med förvärvet att korta ledtiderna och minska transporterna.

–  Vi är otroligt spända på att se framtiden med OrboTech och att vara en del av OrboTech Group. Det här ger oss möjlighet att smala ner våra olika typer av reparationer och fokusera mer på städmaskiner. Samtidigt som vi får en uppbackning av ett branschledande företag att också expandera i Gällivare vad det lider, säger Peter Karlsson, vd för Peters Maskinrep i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096