23948sdkhjf

Första gången på Underhållsmässan: ”Som ett mandomsprov”

För AB Sjuntorp är det första gången som de är med på Underhållsmässan, något som de ser väldigt mycket framemot. Vi kollar läget med Sven Österman, teknisk säljare och teamleader på företaget.

– Det är lite som ett mandomsprov att ställa ut på Underhållsmässan för första gången, säger Sven Österman glatt. 

Arenan tycker han är perfekt för han och hans kollegor, detta då de ofta är ute på industrier och arbetar med tillståndsbaserat, förebyggande och akut underhåll. Deras verksamhet stöttar ofta underhållsorganisationer med olika typer av arbeten. 

– Vi ser framemot att träffa kunderna som är i Stor-Göteborg, ett ställe där vi ska etablera oss i nästa steg.  Vi vill visa att vi finns, har ny ägare och gör en ny satsning, säger Sven Österman.

Just nu finns det gott om underhållsarbete för Sven och gänget på Sjuntorp.  Trots sämre tider går det bra för AB Sjuntorp. På tre år har de både dubblat omsättning och personalstyrkan.

– Det går jättebra för oss. Vi har dock för lite folk. Precis som andra underhållsorganisationer saknar vi mekaniker och elektrikter, säger Sven Österman.

Han upplever att deras kunder har en god ekonomi och att de satsar på både nya maskiner och underhåll av befintliga.  

– Vi kan erbjuda kunderna en helhet. Som exempel hämtar vi en maskin i Europa med egen transport, kör den till kunden och installerar den. Kunden trycker på startknappen, säger han. 

Efter årets mässbesök hoppas han att nya företag har fått ögonen för AB Sjuntorp. 

– Vi vill knyta många nya kontakter, avslutar han samtalet med oss.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.128