23948sdkhjf

Installation, drift och underhåll är hett – branschen skriker efter personal

Nytt år innebär nya möjligheter. Oavsett om det handlar om ett nytt jobb eller en chans för vidareutbildning finns det flera branscher som just nu skriker efter folk. Här är några av de hetaste jobben att satsa på idag.

Enligt Arbetsförmedlingens senaste rapport kommer arbetslösheten att öka under året. Att utbilda sig är ett bra sätt att öka chanserna till jobb.

I och med dagens stora industrisatsningar letar arbetsgivare inom industrin ständigt efter folk att anställa, men få har rätt utbildning. Därför kan just utbildning och vidareutbildning vara en smart satsning för den som letar efter jobb.

Jobb inom installation, drift och underhåll är bra att satsa på under de kommande åren. Här är genomsnittslönen 31 652 kronor.

När Arbetsförmedlingen listar några av de hetaste yrkesområdena 2024 och 2025 är även industriell tillverkning en av de absolut hetaste.

Området är brett med yrken som svetsare, maskinoperatör, metallarbetare och gasskärare. Genomsnittslönen för samtliga yrken inom kategorin är 31 678 kronor.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078