23948sdkhjf

Han skrev en bok om digitaliserat underhåll

Hans Hellström, vd för DigiMaint, brinner för underhåll. Han brinner för det så pass mycket att han skrev en bok om det.

Boken rör specifikt digitaliserat underhåll.

– Digitaliseringen genomsyrar allt och alla i vårt samhälle idag, även inom underhåll. Vissa anläggningstunga företag som industri, energi, fastighet, VA och transport som buss och tåg har kommit långt, vissa är mer i början av sin resa, säger Hans Hellström till oss.

Hans Hellström menar att boken är unik. Hos internetbokhandlare går det att hitta böcker om underhåll och böcker om digitalisering, men ingen som berör båda.

– Boken vänder sig till de som vill blicka in mot framtidens digitaliserade underhåll, oavsett bransch, och finns hos alla ledande nätbokhandlare om man är intresserad.

Vad är syftet med boken?

– Boken möter ett behov av att ge en lättförståelig guide till digitaliseringen inklusive relevanta kundexempel, säger Hans Hellström.

Vad är fördelarna med ett digitaliserat underhåll

· Ett digitalt stöd i samtliga steg i underhållsprocessen, vilket gör att underhållet blir mer informationsbaserat

· Att data fångas upp med kvalitet i varje steg samt att dessa data kan analyseras för en mer optimal styrning av hela underhållsprocessen

· Avancerad analys av data med hjälp av AI. Exempelvis, data från sensorer eller en viss felanmälan kan automatiskt föreslå åtgärd, material, arbetskraft och när arbetet behöver utföras innan ett haveri inträffar

· Information är enkelt tillgänglig i mobila enheter, vilket underlättar för en tekniker i ute i anläggningen

· Alla papper och Excel vid sidan av är borta, allt finns samlat elektroniskt på ett strukturerat sätt

Källa: Hans Hellström

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064