23948sdkhjf

Energiföretagen erbjuder gemensamt driftsäkerhetsavtal

Växjö Energi och Alvesta Energi fördjupar nu sitt samarbete. Det fortsatta samarbetet innebär att Alvesta Energis fjärrvärmekunder i Alvesta, Moheda och Vislanda kan teckna driftsäkerhetsavtal via Växjö Energi.

– Vi är glada att vi nu kan erbjuda Alvestas fjärrvärmekunder alla de fördelar som ett driftsäkerhetsavtal ger, i form av ökad trygghet dygnet runt och en ännu pålitligare värmeleverans. Avtalet är en bra försäkring och till ett förmånligt pris dessutom. Även kunder som inte tecknar driftsäkerhetsavtal är välkomna att höra av sig till oss på Växjö Energi för hjälp med centralbyte och andra fjärrvärmefrågor, säger Rolf Hunt, affärsområdeschef Kraft och värme på Växjö Energi, i pressmeddelandet.

Hälften av Växjö Energis 6 000 fjärrvärmekunder på privatsidan har idag ett driftsäkerhetsavtal. Målet är att via samarbetet öka intresset för driftsäkerhetsavtal även hos Alvesta Energis kunder.

– Vi har identifierat flera områden där vi kan samarbeta för att förbättra vår service och utnyttja viktig kompetens. Målsättningen är att på så sätt kunna verka ännu effektivare tillsammans och skapa ett större värde för våra kunder, säger Rolf Hunt.

Avtalet inkluderar bland annat:

● Förebyggande servicebesök vart tredje år.

● Kostnadsfri reparation av eventuella fel.

● Ingen självrisk vid läckage.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.113